< DeservCom - instalatii industriale

Telefon

0265 232 572

0744572875

Adresa

Strada Secerei, 15, Targu Mures

Instalatii de climatizare si ventilatie

Firma noastra instaleaza echipamente si aparate de climatizare, atât pentru cladiri noi, cât si pentru reabilitarea cladirilor vechi si readucerea lor la parametrii normali, în ceea ce priveste confortul legat de climatizare si ventilare.

Ventilare si climatizare

Pentru ventilarea, racirea si încalzirea unor încaperi mari sau a mai multor încaperi mici, apropiate una de alta (sali de sedinte, sali de calculatoare), care necesita un control precis al gradului de umiditate, DeservCOM recomanda utilizarea dulapurilor de climatizare

Pentru o singura încapere sau mai multe încaperi cu sarcini identice, se recomanda utilizarea centralelor modulare de tratare a aerului. Aerul primar cu valori de umiditate si temperaturi controlate este distribuit printr-o retea de canale si refulat în încaperi prin guri de refulare. Caracteristica sistemului o reprezinta realizarea parametrilor de confort termic, prin debit constant, cu temperatura / umiditate variabile.

Folosim cele mai performante materiale in executia de instalatii termice, asigurand astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatii termice si reducand costurile generate de inlocuirea periodica a sistemelor de instalatii termice.

Elemente componente ale dulapurilor de climatizare:

  • Grup frigorific (dulapuri de climatizare compacte, având grupul de racire încorporat, cu putere frigorifica între 7 si 120 Kw; dulapuri de climatizare cu condensatorul separat, instalat în exterior, cu puteri între 12 si 120 Kw; aparate compacte instalate pe acoperis cu puteri între 7 si 350 Kw)
  • Baterie de încalzire cu apa calda sau electrica
  • Umidificator
  • Filtre de aer
  • Ventilatoare
  • Guri de refulare orientabile (refulare directa) sau orificiu de iesire a aerului (refulare prin canale si guri de aer Centrale modulare de tratare a aerului

Domenii de utilizare

  • Climatizarea spatiilor mari de birouri, sali de calculatoare, hoteluri
  • Climatizarea marilor spatii comerciale
  • Climatizarea spatiilor mari în care sarcinile termice sunt, în principal, rezultate din surse interioare (persoane, echipamente, utilaje, iluminat)
Top